Suport a l’àrea de màrqueting i comercial i xarxes socials

Ja fa un temps que des de dosymedia ens encarreguem de les tasques de gabinet de premsa de la marca Suecos i contactem amb bloggers i influencers dels sectors de la moda, la salut i el benestar.

Des del mes de febrer també elaborem un article quinzenal per al blog http://www.zuecossanitarios.net/ i som les encarregades de coordinar la publicació de les seves xarxes socials.

El blog és una eina eficaç per donar visibilitat al web i posicionar-la d’una manera natural als buscadors. Als articles parlem de la marca però també del sector: cura del peu, talons vs sabates planes, peus saludables… per tal de crear imatge de marca i arribar al nostre públic objectiu.

A les xarxes socials creem un missatge unificat d’excel·lència del producte destacant les seves qualitats: confort, comoditat, disseny atractiu, material transpirable…

A més a més, oferim suport a les àrees de màrqueting i comercial amb l’enviament d’emailings a bases de dades concretes, planifiquem i organitzem campanyes promocionals per a incentivar la venda de l’ecommerce, elaborem propostes de participació a fires i congressos…

I tu, ja coneixes Suecos? Visita la seva pàgina web http://www.suecos.es