Si hay mercado, hay negocio, la ley de todo emprendedor

Si hi ha mercat, hi ha negoci, la llei de tot emprenedor

Sí, aquesta és la llei fonamental de tot emprenedor. Hi ha gent que neix amb el do de detectar necessitats del mercat abans que ningú i això els converteix en gurus i visionaris.

Un dels meus clàssics és l’Steve Jobs perquè aconseguia crear productes que, en la majoria de les seves presentacions jo considerava un gadget completament inútil, i acabaven per convertir-se en autèntics hits que altres marques s’afanyaven a copiar (vegeu les omnipresents tauletes que actualment s’utilitzen per a tot).

També hi ha aquells que es creuen gurus però el seu producte no compleix amb les necessitats reals del mercat o bé són una autèntica estupidesa.I després, finalment, hi ha el mercat japonès que la meva ment occidental està molt lluny d’entendre. Fa uns dies vaig trobar una curiosa empresa nipona que lloga IKEMESOS o “nois que et consolen quan plores després de la feina”.

Què? Com s’han quedat?

Un web permet llogar, per un grapat de iens, una hora d’un noi que t’abraça i t’eixuga les llàgrimes afectuosament. El servei és a mida, no es pensin. Es pot triar segons les apetències de l’arrendatària: un dentista, un macarra, 1 guapín de port xulesc …

Ja veuen, la idea és simple, pagar a un desconegut perquè et consoli després d’un dia suportant al teu cap.
Em sap greu no poder constatar si la idea d’aquest negoci és pròspera perquè desconec el mercat japonès, però prometo investigar-ho.

Mentrestant, els deixo el link perquè vegin l’oferta de Ikemesos: http://ikemeso-office.com/

0 replies

Leave a Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *