Premsa, patrocini i explotació de zona de restauració

Un any mes, els organitzadors del Festival El Tingladu de Vilanova i la Geltrú han confiat amb dosymedia, agència de màrqueting i comunicació, per a dur les tasques de gabinet de premsa, gestió de patrocinis i explotació de la zona de restauració d’aquest festival de música estiuenc.

Des de la nostra agència contactem amb els mitjans de comunicació catalans per donar a conèixer les novetats d’aquesta 10a edició, que comptarà amb les actuacions de grups com Oques Grasses, Zoo, Mala Rodríguez, Aspencat o Miquel del Roig.

Amb la gestió de patrocini busquem partners amb qui ens podem associar per tal que totes dues parts hi surtin guanyant (estratègia win-win), crear imatge de marca (branding) i obtenir un major rendiment comercial.

El Tingladu és un Festival que dura tot un cap de setmana i des de dosymedia som les encarregades de gestionar la zona de restauració amb foodtrucks buscant diversos proveïdors de productes de proximitat amb les següents premisses: que tinguin productes de la terra, que l’oferta gastronòmica sigui variada i que tingui una bona relació qualitat-preu.

Visita la web de El Tingladu