Posicionament de marca online i offline per a Flash Flash Fotomatón

Posicionamiento de marca online y offline para un fotomatón

Flash Flash Fotomatón va contactar amb dosymedia perquè volia millorar el seu posicionament de marca a nivell online i offline per captar més clients i ser referent en el món dels  fotomatons per a casaments, festes, actes corporatius i tot tipus d’esdeveniments. El que Flash Flash Fotomatón necessitava era un pla de màrqueting i comunicació.

Des de dosymedia vam crear una nova pàgina web, més dinàmica, amb contingut escrit i gràfic actualitzable, i que tingués un blog, un espai on expressar-se i donar a conèixer continguts d’actualitat, curiositats, i d’altres aspectes rellevant que li permeten anar creant mica en mica el seu posicionament de marca. Tot això treballant conjuntament amb aspectes SEO per aconseguir més visibilitat, un bon posicionament online i una bona reputació dins de la xarxa.

Una altra tasca de comunicació era difondre la web i el seu contingut a les xarxes socials i elaborar diverses accions de màrqueting i comunicació per arribar a un major nombre de públic. Per millorar el seu posicionament de marca online i offline treballem en l’actualització dels dossiers de presentació i altres materials de divulgació, cerquem bases de dades a qui donar a conèixer els seus serveis i oferim assessorament en màrqueting… Accions per aconseguir que Flash Flash Fotomatón tingui un bon posicionament dins del sector de serveis a tenir en compte per a un casament, festa, acte empresarial o qualsevol altre tipus d’esdeveniment on un bon record fotogràfic hi pot tenir cabuda.

Et convidem a visitar la seva web: http://flashflashfotomaton.es/ca/