La inquietant idea de Rajoy que va beneficiar dosymedia

Des de fa gairebé un any, treballem per a una companyia de Crowdlending anomenada Arboribus. El Crowdlending és un nou mètode de finançament alternatiu a la banca que permet a inversors particulars invertir la quantitat que determinin , al tipus d’interès que triïn, en el projecte que desitgin.

El passat 28 de febrer es va presentar un avantprojecte de llei (que com sempre es va fer ràpid i malament) que pretén regular les Plataformes Electròniques de Finançament Participativa entre les quals Arboribus es veu afectada. Així doncs, actualment , tenim un avantprojecte de llei que dista de les seves germanes Europees i quarta la possibilitat que aquest sector creixi al ritme d’altres països.

En dosymedia vam veure en aquest tema d’actualitat una inesperada oportunitat . Vàrem passar 5 dies enganxades al telèfon parlant amb els redactors dels principals mitjans del país per explicar la gravetat de l’avantprojecte i posicionar als dos soci -fundadors de Arboribus com a experts en aquest camp ( al cap i a la fi són els únics que han formalitzat , a dia d’avui , gairebé 300.000 euros en préstecs i han revisat i estudiat sol · licituds per valor de més de 6 milions d’euros ) .

El resultat van ser 2 entrevistes a la televisió , 8 entrevistes per a redactors de premsa i 2 articles redactats que van alimentar diversos fòrums i portals econòmics .

En definitiva, aquest és un bon exemple del treball d’un gabinet de premsa executat amb precisió en el moment oportú . Moltes gràcies Sr Rajoy però, de debò, revisi aquesta llei.

0 replies

Leave a Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *