EATWELL & LIVEFIT a l’abast dels internautes

EATWELL & LIVEFIT és una marca de nova creació que necessitava fer el salt online per a donar-se a conèixer i arribar al seu públic objectiu. Des de dosymedia li vam proposar crear una web, una plataforma digital a l’abast dels internautes.

http://eatwell-livefit.com/ és el resultat de la nostra feina. Amb un disseny clar i entenedor on predominen les imatges i les receptes de cuina saludables, donem a conèixer la seva missió: aconseguir un cos sa i ple d’energia mitjançant una bona alimentació.

Un cop vam tenir enllestida la web, era hora de llançar-la a la xarxa social líder per excel·lència: Facebook.  Així doncs, vam crear una pàgina d’empresa on hem anat fent publicacions pròpies i compartint informacions d’interès pel sector per anar construint una imatge de marca. La nostra finalitat és aconseguir que el públic d’aquesta xarxa social conegui i parli d’EATWELL & LIVEFIT. Volem que la web estigui a l’abast dels internautes.

Amb l’obertura d’aquesta pàgina a Facebook, les vistes a la web han crescut exponencialment, gràcies als enllaços de les publicacions redirigides a la plataforma online i al reforç de campanyes de Facebook Ads, acotant el públic objectiu per fer més efectives les publicacions promocionades.

Les publicacions a aquesta xarxa social són un clar exemple d’una gestió de community manager internacional, ja que EATWELL-LIVEFIT opera a Zürich.

Encara queda molta feina a fer, però estem segures que els fonaments són bons per anar escalant posicions.