Comunicar els valors de Dale Carnegie

A finals de 2016, els responsables de Dale Carnegie a Barcelona i a Madrid es van posar en contacte amb dosymedia perquè volien comunicar els valors de prestigi i experiència de la seva marca a la ciutadania.

La nostra agència de màrqueting i comunicació és la responsable de crear un missatge homogeni i coherent a tots nivells. Treballem la relació amb els mitjans de comunicació a través del gabinet de premsa amb l’objectiu de guanyar notorietat, incrementar el prestigi de la marca i posicionar-la dins del sector. Proposem accions de media partner, publicitat i de màrqueting relacional mitjançant el pla de mitjans, amb la intenció de difondre el mètode de Dale Carnegie a la màxima població. I apostem per les xarxes socials com a canal de comunicació directe i diari amb el públic objectiu de Dale Carnegie i a través del qual aconseguim la seva fidelització i, fins i tot, guanyar nous seguidors.

Tota aquesta informació que traslladem a la ciutadania a través dels diferents canals i accions que hem detallat anteriorment té un enfoc comú: comunicar els valors de la marca Dale Carnegie per tal de crear una identitat única i poder diferenciar-la de la seva competència.