Comunicació a un congrés de logística

El 17 de novembre de 2011, Barcelona es va convertir en la major plataforma de coneixement, exposició i networking de la logística i la traçabilitat, on més de 400 professionals es van donar cita al Congrés Nacional de Tecnologia d’Identificació i Traçabilitat organitzat per IDtrack. El Congrés va ser un punt de trobada per a professionals, orientat a fomentar el networking i brindar l’oportunitat de fer negocis.

L’esdeveniment va acollir les tres conferències plenàries a càrrec de portaveus de Ametic, de l’Ajuntament de Barcelona i de GOOGLE Espanya, i posteriorment, es van dur a terme 35 ponències d’empreses de primer nivell, que van exposar als assistents casos pràctics dels sectors de la logística (LOGIStrack), la indústria (INDUSTRIAtrack), l’alimentació (FOODtrack) i la sanitat (SALUDtrack). Així mateix, els expositors van presentar els últims avenços en tecnologies de la traçabilitat i processos logístics.

dosymedia, agència de comunicació i màrqueting de Barcelona, és la responsable de la comunicació del grup i s’encarrega de gestionar tot allò que Idtrack vol dónar a conèixer (tan a nivell intern com extern) amb diverses eines de comunicació (creació de newsletters, gestió publicitària, gabinet de premsa, coordinació de media-partners…)