Com enganxar el teu públic amb el web o les xarxes

És evident que avui dia no cal ni preguntar-se que el principal motor d’una empresa, aquell que atrau el nostre públic, són les xarxes socials i la pàgina web amb el seu respectiu blog. No obstant això, no n’hi ha prou amb mantenir-les actives i anar-les actualitzant, sinó que cal tenir-hi mà esquerra. Saps com enganxar al teu públic que espera un contingut fet a mida?

Per mantenir una bona comunicació amb el client és necessari adaptar-se al públic, conèixe’l, saber què vol, quin rang d’edat té i també les seves inquietuds, els seus objectius i les seves creences; tot això serà important per ser capaços d’orientar el nostre contingut. Començar amb bon peu és primordial, connectar amb el públic amb ganxo, és a dir, començar amb un article amb algun tema del seu grat, amb vídeos interessants, amb material atractiu, pot ser un encert.

La durada del contingut, sobretot del contingut audiovisual, no ha de superar els dos minuts, més o menys, és un espai de temps que no avorreix, no cansa i es pot seguir fàcilment.El tema ha d’estar ben resumit i exposat de manera que cridi l’atenció, que contingui alguna cosa que enganxi el lector. Així mateix, pot ser crucial inserir subtítols en els vídeos ja que la majoria de vegades, segons alguns estudis, el material audiovisual es visualitza de forma ràpida i sense so, a través de les xarxes socials. Posar subtítols ajudarà a crear aquest engagement amb el teu públic objectiu.

El llenguatge audiovisual és un punt important en la comunicació, ha de ser clar, concís i concret, pot anar acompanyat de rètols, infografies o fotos. Per informar de forma clara és important la concreció, explicar només allò rellevant, tenint en compte que el lector visualitzarà el video una vegada i no tornarà enrere per rellegir el que no ha acabat d’entendre.

0 replies

Leave a Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *