empresa de marketing

5 raons per les quals contractar una empresa de màrqueting

Es recorden d’aquelles velles pel·lícules de Western? Sempre em van encantar aquells personatges que, enfilats a una carrossa, cridaven les virtuts de diversos productes miracle amb una admirable xerrameca, i eren capaços de vendre productes anti-calvície a tort i a dret.

Els xarlatans van ser els precursors del màrqueting. Només que ells tenien dos avantatges principals: la primera és que a les planures nord-americanes del segle XIX no hi havia grans competidors (podien passar setmanes, i fins i tot mesos, abans que un altre venedor ambulant passés per allà, o sigui que qualsevol oferta devia semblar-los una oportunitat sense precedents). El segon avantatge era el canal de comunicació que tenien. En tenien prou en aparcar el carro al centre de la ciutat polsosa, fer una mica de soroll o cridar l’atenció amb un mico ballarí, i voilà! el missatge arribava directament al públic objectiu.

Però, desafortunadament, som al segle XXI i cada dia ens enfrontem a una selva de missatges publicitaris, patrocinis, prescripcions a les xarxes socials, vinils als autobusos, ofertes que arriben a la nostra safata de correu, flyers a la bústia i banners i pop-ups que salten mentre naveguem per internet, stoppers als prestatges del supermercat, descomptes de la nostra botiga preferida…

Suposo que comprendran que defensi aferrissadament la recomanació d’externalitzar la comunicació de la seva pime, de que sigui un professional de màrqueting qui l’ajudi a posar en ordre en la seva comunicació. Essencialment, per aquestes 5 raons:

  1. El coneixement de les eines i canals de comunicació per a establir una campanya.
  2. L’habilitat per establir l’ordre i l’estratègia basada en les necessitats reals del client.
  3. L’experiència en detectar les oportunitats per identificar i arribar al públic susceptible de comprar el producte o servei.
  4. La capacitat per a proporcionar una visió externa objectiva, realista i no contaminada pel dia a dia.
  5. Les despeses d’outsourcing en el departament de comunicació i marketing tendeixen a ser menors que les d’incorporar professionals qualificats en plantilla.

Així que, si volen que els hi donem un cop de mà, només ens ho han de dir. Serem aquí.

0 replies

Leave a Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *